Powered By Blogger

2012. április 13., péntek

Álszentek (KDNP-FIDESZ)

Orbán Viktoron múlik minden. Tegnap este a HÍR TV Rájátszás műsorának Rubovszky György KDNP volt a vendége.Az interjú témája a főállású képviselőkről szóló szavazás volt.Ennek kapcsán Rubovszky nagyon érdekes magyarázattal szolgált a műsorvezetőnek. "A KDNP-s Rubovszky György bízik abban, hogy hétfőig, az országgyűlési törvény zárószavazásig megegyeznek a Fidesszel a képviselői összeférhetetlenségről. Lapunknak elmondta, ha valaki képviselőként néhány évre kiesik civil munkaköréből, a parlamentből kikerülve nehéz újra felvennie a „ritmust”. „Ez az ügyvédekre vagy az orvosokra különösen igaz. Ilyen összeférhetetlenség Európában és a világon sehol sincs, ez kontra szelektált parlamentet eredményezne” – vélekedett Rubovszky György." Magyar Hírlap
Véleményem szerint Rubovszky egyszerűen hazudik,Ő és párttársai egyszerű álláshalmozók.Nézzük meg:kapnak egy képviselői fizetést,egy önkormányzati fizetést,költségtérítést-két helyről-,Bizottsági tagsági fizetést, lakhatási támogatást,bérletet,utazási költségtérítést.Ezt mind az adófizetők pénzéből. Mint akar még Rubovszky ? Politikai tőkét!Információkat a praxisához!Arról sem feledkezzünk el hogy a KDNP-t a Fidesz (Orbán Viktor)listán hozta be a parlamentbe,mert a párt csak papíron létezik,1%-on áll a közvélemény kutatók szerint.Azért pofátlan Rubovszky mert a nép felhatalmazása nélkül ülnek a parlamentben. Nézzük a Fideszt,ők sem örülnek maradéktalanul a törvénytervezetnek a fent leírtakból kifolyólag.Különösen a pártvezetői akik szintén 5-6 helyről kapják a zsíros koncot.Különösen Kósa Lajosnak nem nyerte el a tetszését ez a javaslat.Egyébként ezek az emberek pártjuktól is százezres "fizetést" kapnak.
Nekünk adófizetőknek(választópolgároknak 2014-ben) nem szabad elfeledkeznünk hogy kik nem szavazzák / szavazták meg a törvényt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése